Belægningsarbejde: Parkeringspladser, terrasser og stier

Står du og mangler professionel hjælp til en ny parkeringsplads, terrasse eller noget helt andet? Hos SBH Entreprenør og Kloakmester står vi klar til at hjælpe. Vi hjælper især mange kunder i Hvidovre, Valby, Brøndby og omegn.

Vi udfører mange forskellige opgaver inden for belægningsarbejde, og vi har stor ekspertise og erfaring i bl.a. etablering af parkeringspladser og andre belægningsopgaver. Vi sætter en ære i godt håndværk og sørger for flotte og holdbare resultater.

Vi udfører bl.a. følgende belægningsarbejde:

  • Etablering af parkeringspladser
  • Terrassebelægning
  • Etablering af gangstier og indkørsler
  • Renovering af eksisterende belægning
  • Andet belægningsarbejde

Parkeringspladser, terrasser og gangstier som underentreprise

Vi udfører etablering af parkeringspladser og andre former for belægningsarbejde for både private kunder, virksomheder samt kommunale instanser og boligforeninger. Vi kan stå for underentreprisen, hvis det drejer sig om et større projekt.

Når vi arbejder med belægningsopgaver, sørger vi altid for at udføre arbejdet med fokus på kvalitet, effektivitet og holdbarhed, hvad enten vi anlægger mindre terrasser eller etablerer større parkeringspladser.

Få kompetent rådgivning til dit projekt

Når du skal have udført belægningsarbejde, kan der være mange forskellige løsninger i spil. Det kan bl.a. være valget af materialer, der kan være svært at beslutte. Vores ekspertise og erfaring fra faget gør, at vi kan komme med rådgivning til, hvad der er en fordel i dit givne tilfælde.

Vi rådgiver også gerne om mønsteret for brolægning. Vi kan derfor hjælpe dig med at finde frem til det udseende på dit belægningsarbejde, der passer bedst muligt til omgivelserne. Vi kan derfor levere meget mere end god kvalitet. Rådgivning spiller også en stor rolle hos os. Du er derfor i trygge hænder, når du henvender dig til os.

Få et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde hos os

Skal du bruge en professionel samarbejdspartner til at etablere en parkeringsplads, gangsti, terrasse eller andet, så kontakt os gerne på telefon: 26 24 80 22.

Du kan også skrive til mail: steen@sbhkloak.dk eller benytte nedenstående kontaktformular for at indhente et uforpligtende tilbud.​

Indhent et gratis tilbud

Du er velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular, for et gratis uforpligtende tilbud.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon 26 24 80 22

Vi er autoriseret kloakmester

​- Og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde​

Som medlem af Danske Kloakmestre

​- Kan vi give dig garanti for kvalitetesarbejde​​

Kloak Entreprenør Steen B Hansen

​CVR: 52495954

Ring til os

Telefon: 26 24 80 22

Kontakt os på mail

E-mail: steen@sbhkloak.dk