Indhent et gratis tilbud

​Skal vi kontakte dig med et gratis uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon 26 24 80 22

Betonarbejde ved erhvervs- og boligbyggeri

Hos SBH Entreprenør og Kloakmester udfører vi alle former for betonarbejde ved erhvervsbyggeri og boligbyggeri. Vores virksomhed er beliggende i Hvidovre, men vi arbejder især for kunder i Valby, Brøndby strand og hele København og omegn.

Vi tilbyder:

Vi udfører alt inden for betonarbejde lige fra støbning af fundamenter til etablering af gulve, vægge og etageadskillelser. ​

Vi står også til rådighed ved mindre opgaver som reparation af kældergulve eller sokler og ved etablering af trapper eller mure.

Vi har den rette viden og erfaring​

Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere med et indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer, så arbejdet bliver udført korrekt. ​

Derfor kan du trygt vælge at benytte os hos SBH Entreprenør og Kloakmester, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde.

Indhent et gratis tilbud på betonarbejde

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave med betonarbejde, er du velkommen til at kontakte os.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon 26 24 80 22, skrive til vores e-mail steen@sbhkloak.dk eller benytte dig af nedenstående kontaktformular. Så ringer vi dig op hurtigst muligt.

Vi er autoriseret kloakmester

​- Og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde​

Som medlem af Danske Kloakmestre

​- Kan vi give dig garanti for kvalitetesarbejde​​

Kloak Entreprenør Steen B Hansen

​CVR: 52495954

Ring til os

Telefon: 26 24 80 22

Kontakt os på mail

E-mail: steen@sbhkloak.dk