Isolering af kældervæg - effektiv fugtisolering

Undgå fugt i din kælder ved isolering af kældervæg. Det er godt for din ejendom, men også for dit helbred.

Fugt i kælder kan give mange gener både for ejendommen og helbredet. Derfor skal du aldrig undervurdere vigtigheden af en god isolering, og du bør altid sikre dig, at boligen generelt er isoleret bedst muligt.

​Fugtisolering af kælderen

Hos SBH Entreprenør og Kloakmester i Hvidovre har vi mange års erfaring med isolering af kældervæg og kan sikre dig en topprofessionel isolering af kælderen, så du undgår fugt. Vi har især mange kunder fra Brøndby, Valby og hele København. ​

Når vi udfører isolering af kældervæg, graver vi op foran kælderen, hvorefter vi afrenser kældervæggen og isolerer med 200 mm-materiale. Vi afslutter med en aludækning for at sikre den bedst mulige finish. Derefter vil vi normalt stå for udlægning af omfangsdræn, som sikrer kælderen fremover.

Kom fugt i kælderen til livs ved at få den mest optimale isolering, og med hen helt rigtige fugtspærre skal du ikke bekymre dig om de problemer, som fugt i kælder kan give.

Indhent en god pris på isolering af kældervæg

​Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26 24 80 22, e-mail steen@sbhkloak.dk eller via nedenstående kontaktformular, så giver vi gerne et godt tilbud på isolering af din kælder. 

Indhent en god pris på isolering af kælder

Du er velkommen til at kontakte os via nedenstående kontaktformular, så giver vi gerne et godt tilbud på isolering af din kælder.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon 26 24 80 22

Vi er autoriseret kloakmester

​- Og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde​

Som medlem af Danske Kloakmestre

​- Kan vi give dig garanti for kvalitetesarbejde​​

Kloak Entreprenør Steen B Hansen

​CVR: 52495954

Ring til os

Telefon: 26 24 80 22

Kontakt os på mail

E-mail: steen@sbhkloak.dk