Betonarbejde ved erhvervs- og boligbyggerier

Mangler du en professionel, der kan hjælpe dig med dit betonarbejde? Hos SBH Entreprenør og Kloakmester udfører vi alle former for betonarbejde ved erhvervsbyggeri og boligbyggeri. Vores virksomhed er beliggende i Hvidovre, men vi arbejder især for kunder i Valby, Brøndby samt hele København og omegn.

Vi har en masse erfaring med at arbejde med beton, hvorfor vi kan udføre flere forskellige betonopgaver for dig. Du kan derfor trygt henvende dig til os, når du står med en opgave. Vi sørger for en kvalitetsløsning, der lever op til dine krav og forventninger.

Det kan vi tilbyde

Vi står klar til at hjælpe både med store og små opgaver. Vi står derfor klar til de længerevarende og omfangsrige opgaver samt de mindre opgaver, hvor der selvfølgelig stadig er behov for en kvalitetsløsning.

Vi udfører alt inden for betonarbejde – lige fra støbning af fundamenter til etablering af gulve, vægge og etageadskillelser. Vi står også til rådighed ved mindre opgaver som reparation af kældergulve eller sokler og ved etablering af trapper eller mure.

Vi har den rette viden og erfaring

Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere med et indgående kendskab til metoder, værktøjer og materialer, så arbejdet bliver udført korrekt.

Derfor kan du trygt vælge at benytte os hos SBH Entreprenør og Kloakmester, hvis du skal have løst en opgave, der involverer betonarbejde.

Hvad koster betonarbejde?

Da betonarbejde kan omfavne mange forskellige opgaver, kan prisen også være forskellig fra projekt til projekt. Fordelen ved at benytte os er dog, at du får en rigtig god pris på lige netop din opgave. Vi går dog ikke på kompromis med kvaliteten; den er altid i fokus hos os. Det gode håndværk kommer altid i første række.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, er der også rig mulighed for det. Vi vurderer den pågældende opgave, hvorefter vi kan komme med en konkret pris på, hvad det kommer til at koste at få lavet dit betonarbejde.

Indhent et gratis tilbud på betonarbejde

Ønsker du at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, eller kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud på din opgave med betonarbejde, er du velkommen til at kontakte os.

Det kan du enten gøre ved at ringe til os på telefon: 26 24 80 22, skrive til vores mail: steen@sbhkloak.dk eller benytte dig af kontaktformularen i siden. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt med et svar på din forespørgsel.

https://www.sbhkloak.dk/wp-content/uploads/2021/08/beton.jpg

Indhent tilbud på din opgave

Udfyld venligst nedenstående formular for at modtage et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi er autoriseret kloakmester

  Og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde.
  Som medlem af Danske Kloakmestre kan vi også give dig garanti for kvalitetesarbejde.
  Vi er autoriseret kloakmester og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde
  Som medlem af Danske Kloakmestre Kan vi give dig garanti for kvalitetesarbejde.

  Kontakt Kloak Entreprenør Steen B Hansensteen@sbhkloak.dk

  Kontakt Kloak Entreprenør Steen B Hansensteen@sbhkloak.dk

  SBH Entreprenør og Kloakmester
  CVR: 52495954
  Adresse
  Frihedslyst Alle 42
  2650 Hvidovre
  Ring til os
  Telefon: 26 24 80 22
  Kontakt os på mail
  steen@sbhkloak.dk

  Copyright © SBH Entreprenør og Kloakmester – Cookiepolitik