Støbning af fundament til alle typer bygninger

Skal du have støbt fundament, men mangler du en, der kan klare opgaven for dig? Så er du kommet til det helt rette sted. SBH Entreprenør og Kloakmester står nemlig klar til at hjælpe med støbning af fundament i Hvidovre, Brøndby, Valby og hele København.

Vi udfører støbning af fundament og grundstøbning til alle former for bygninger. Vi leverer en grundig rådgivning, før arbejdet påbegyndes, og vi garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det arbejde, vi udfører.

Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset. Derfor er det afgørende, at arbejdet med støbning af fundament udføres professionelt. Det giver dig den bedst mulige og holdbare løsning.

Vi hjælper med store og små opgaver

Et godt og solidt fundament er vigtigt, uanset hvor stor en bygning der er tale om. Vi står derfor klar til at hjælpe med både store og små opgaver. Selvom du måske har en mindre bygning, der har brug for støbning af fundament, hjælper vi gerne med at sikre dig et godt fundament, du kan bygge videre på.

Vi står dog også klar til at hjælpe med de helt store opgaver. Vi har en masse erfaring både med at hjælpe private, erhverv og offentlige instanser. Det betyder, at vi kan sammensætte en løsning, der passer specifikt til din situation. Når du henvender dig til os, er du derfor altid i trygge hænder.

Opbygning af fundament til et væld af formål

Der kan være mange forskellige typer bygninger, hvor der er behov for et godt fundament. Det er derfor ikke kun ved dit hus, at du skal sikre dig et godt fundament. Skal du have lavet et sommerhus, er det også vigtigt, at støbning af fundament bliver udført korrekt.

Skal du have lavet en garage eller et skur, er det også her en fordel med et godt og solidt fundament. Det sikrer dig nemlig, at skuret eller garagen kan holde meget længere. Det vil nemlig ikke synke sammen med tiden, da der er sørget for et fundament, der sikrer stabiliteten.

Uanset hvilket projekt du står overfor, står vi klar til at hjælpe dig med et fundament af god og holdbar kvalitet.

Lad os stå for grundstøbningen

Vi er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til dit hus.

Har dit hus fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament, eller er der fare for, at det sætter sig, tilbyder vi at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Det er et arbejde, der kræver den høje fagkundskab, som vi står for.

Vi står klar til at sikre dit hus eller en anden bygning med en kvalitetsstøbning af fundament. Dette er både, når du skal bygge helt fra bunden, eller du skal sikre det gamle med en ny og bedre støbning af fundament.

Vi sætter en ære i godt håndværk

Vi ved, hvor vigtigt det er for en bygnings stabilitet at have et solidt fundament. Kvaliteten af vores arbejde er derfor rigtig vigtig. Det kan nemlig gøre en kæmpe forskel for det endelige resultat og holdbarheden af det.

Vi går op i vores håndværk med liv og sjæl. Vi kan derfor sikre dig, at du får støbning af fundament, der lever op til dine forventninger. Du er derfor i trygge hænder, når du vælger at lade os stå for opgaven.

Vi benytter kvalitetsmaterialer og de rigtige metoder, der netop er med til at sikre en høj kvalitet for slutresultatet.

Hvad koster støbning af fundament?

Prisen for støbning af fundament kan være meget forskellig fra projekt til projekt. Det afhænger typisk af, hvad det er for et fundament, der er tale om. Der kan f.eks. være forskel på prisen, alt afhængigt af om der skal foretages støbning af fundament fra bunden, eller det er et gammelt fundament, der skal forbedres for at undgå sætningsskader.

Det er dog ikke det eneste, der påvirker prisen. Vores priser afhænger selvfølgelig også af, hvor stort et fundament vi skal støbe for dig. Prisen vil selvfølgelig være forskellig på støbning af fundament til skur kontra til et helt hus.

Selvom vi har meget varierende priser alt efter opgavens omfang, tilbyder vi dog gode, skarpe priser. Kvaliteten piller vi dog ikke ved, da den altid er i top. Du kan derfor lave en rigtig god aftale hos os, uden du skal gå på kompromis med slutresultatet.

Vil du have en konkret pris på din pågældende støbning af fundament, er dette selvfølgelig muligt. Med et uforpligtende tilbud vurderer vi din konkrete opgave, hvorefter du får et prisoverslag.

Indhent et gratis tilbud på støbning af fundament

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på grundstøbning, kan vi kontaktes på telefon: 26 24 80 22, mail: steen@sbhkloak.dk eller via kontaktformularen i siden. Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

https://www.sbhkloak.dk/wp-content/uploads/2021/08/fundament.jpg

Indhent tilbud på din opgave

Udfyld venligst nedenstående formular for at modtage et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi er autoriseret kloakmester

  Og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde.
  Som medlem af Danske Kloakmestre kan vi også give dig garanti for kvalitetesarbejde.
  Vi er autoriseret kloakmester og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde
  Som medlem af Danske Kloakmestre Kan vi give dig garanti for kvalitetesarbejde.

  Kontakt Kloak Entreprenør Steen B Hansensteen@sbhkloak.dk

  Kontakt Kloak Entreprenør Steen B Hansensteen@sbhkloak.dk

  SBH Entreprenør og Kloakmester
  CVR: 52495954
  Adresse
  Frihedslyst Alle 42
  2650 Hvidovre
  Ring til os
  Telefon: 26 24 80 22
  Kontakt os på mail
  steen@sbhkloak.dk

  Copyright © SBH Entreprenør og Kloakmester – Cookiepolitik