Professionelt jordarbejde af enhver slags

Skal du have udført jordarbejde, men mangler du professionelle og kompetente fagfolk, der kan klare opgaven? Hos SBH Entreprenør og Kloakmester står vi klar til at hjælpe dig med din opgave. Bor du i Hvidovre, Brøndby, Valby, København eller omegn, er vi det helt rigtige valg.

Vi har mange års erfaring med jordarbejde og gravearbejde, som vi udfører for mange forskellige kunder. Kvaliteten af vores arbejde er yderst vigtig for os. Du kan derfor være sikker på, at vi vægter det gode håndværk højt, når du vælger os.

Udgravning af parkeringspladser og meget andet

Vi udfører ofte jordarbejde i forbindelse med andre opgaver, f.eks. belægningsarbejde. Vi har især specialiseret os i udgravning af parkeringspladser. Det betyder, at jordarbejde kan indgå i et større projekt.

Vi hjælper dog også gerne, hvis der er tale om et mindre projekt, hvor du kun har brug for jordarbejde. Vi kan derfor sammensætte en løsning, der passer til din pågældende situation.

Vælg en entreprenør med en masse erfaring

Gennem mange års arbejde med etablering af parkeringspladser ved vi, hvad der skal til for at få det optimale ud af grunden, som parkeringspladsen skal etableres på. Vi har stor erfaring i etablering af parkeringspladser til store og mindre virksomheder samt kommunale parkeringspladser.

Vi tilbyder desuden regulering og bortkørsel af jord. Vi har fire gravemaskiner i forskellige størrelser, så vi kan arbejde med alt fra ét ton til fem tons jord ad gangen i forbindelse med vores jordarbejde.

Indhent et uforpligtende tilbud på jordarbejde

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med jordarbejde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os.

Du kan enten ringe på telefon: 26 24 80 22, eller skrive til vores mail: steen@sbhkloak.dk. Du kan selvfølgelig også benytte kontaktformularen i siden.

https://www.sbhkloak.dk/wp-content/uploads/2021/08/jordarb-2.jpg

Indhent tilbud på din opgave

Udfyld venligst nedenstående formular for at modtage et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi er autoriseret kloakmester

  Og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde.
  Som medlem af Danske Kloakmestre kan vi også give dig garanti for kvalitetesarbejde.
  Vi er autoriseret kloakmester og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde
  Som medlem af Danske Kloakmestre Kan vi give dig garanti for kvalitetesarbejde.

  Kontakt Kloak Entreprenør Steen B Hansensteen@sbhkloak.dk

  Kontakt Kloak Entreprenør Steen B Hansensteen@sbhkloak.dk

  SBH Entreprenør og Kloakmester
  CVR: 52495954
  Adresse
  Frihedslyst Alle 42
  2650 Hvidovre
  Ring til os
  Telefon: 26 24 80 22
  Kontakt os på mail
  steen@sbhkloak.dk

  Copyright © SBH Entreprenør og Kloakmester – Cookiepolitik