Få et gratis tilbud

Hvis du ligger inde med en opgave, du gerne vil have lavet, kan du udfylde nedenstående.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon 26 24 80 22

Jordarbejde udføres med stor erfaring

Hos SBH Entreprenør og Kloakmester har vi mange års erfaring med jordarbejde, som vi udfører for mange forskellige kunder i Hvidovre, Brøndby strand, Valby og resten af København.

Udgravning af parkeringspladser og meget andet

Vi udfører ofte jordarbejde i forbindelse med andre opgaver, som for eksempel belægningsarbejde, og vi har især specialiseret os i udgravning af parkeringspladser.

Gennem mange års arbejde med etablering af parkeringspladser ved vi, hvad der skal til for at få det optimale ud af grunden, som parkeringspladsen skal etableres på. Vi har stor erfaring i etablering af parkeringspladser til store og mindre virksomheder samt kommunale parkeringspladser.​

​Vi tilbyder desuden også regulering og bortkørsel af jord. Vi har fire gravemaskiner i forskellig størrelse, så vi kan arbejde med alt fra et ton til fem tons jord ad gangen i forbindelse med vores jordarbejde.

Indhent et uforpligtende tilbud på jordarbejde

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig i forbindelse med jordarbejde, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe på telefon 26 24 80 22, eller du kan skrive til vores e-mail steen@sbhkloak.dk. Du kan selvfølgelig også benytte nedenstående kontaktformular. 

Vi er autoriseret kloakmester

​- Og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde​

Som medlem af Danske Kloakmestre

​- Kan vi give dig garanti for kvalitetesarbejde​​

Kloak Entreprenør Steen B Hansen

​CVR: 52495954

Ring til os

Telefon: 26 24 80 22

Kontakt os på mail

E-mail: steen@sbhkloak.dk