ForsideKloakHøjvandslukke

Højvandslukke forhindrer kloakvand i at løbe tilbage

Har du problemer med vand i kælderen? Så kan et højvandslukke være løsningen til din bolig. Hos SBH Entreprenør og Kloakmester står vi klar til at hjælpe dig med håndvandslukke. Vi holder til i Hvidovre, men kommer gerne til Valby, Brøndby, København og omegn, når du har brug for hjælp.

Der er mange fordele ved at benytte et højvandslukke. Det kan bl.a. sikre, at kloakvand bliver forhindret i at løbe baglæns i kloakken, og derved bliver det forhindret i at komme op igennem dit gulvafløb i kælderen under kraftige regnskyl. Det kan derfor spare dig for en masse besvær og ikke mindst vandskader.

Få foretaget en opgradering af kloakrør

Er kommunen endnu ikke nået til opgraderingen af kloakrørene omkring din grund, kan du som husejer selv sørge for at få installeret et højvandslukke, så du forhindrer kælderen i at blive oversvømmet.

Det kan vi hjælpe dig med. Vi monterer et højvandslukke så tæt som muligt på det afløb, som det skal beskytte. Derudover har vi mulighed for at montere et højvandslukke i brønden uden for dit hus, hvor der gennemløber spildevand.

Få den billigste løsning

Et højvandslukke er den billigste løsning på problemet frem for f.eks. et tilbageløbsstop eller en pumpebrønd. Derudover er den effektiv og nem at vedligeholde.

Højvandslukket skal altid monteres af en autoriseret kloakmester. Vi er netop en autoriseret kloakmester, der står klar til at hjælpe dig med din opgave. Vi har stor erfaring i montering og reparation og sørger for en effektiv proces i høj kvalitet.

Vi sørger ligeledes for grundig instruktion i brug og vedligeholdelse af højvandslukket, så du bliver bekvem ved at betjene det. Derudover er vores priser meget fornuftige.

Højvandslukke er effektivt ved skybrud

Det danske vejr kan bringe lidt af hvert. Det kan bl.a. også inkludere skybrud. Skybrud kan have en stor påvirkning på kloaksystemer. Når der falder rigtig meget vand i løbet af kort tid, kan det betyde, at kloakken ikke kan følge med – og det kan skabe gener for dig.

Hvis kloakken ikke kan følge med, kan det betyde, at vandet bevæger sig baglæns og finder vej til diverse afløb. Det kan betyde, at du kan få kloakvand op igennem toilettet eller diverse gulvafløb i kælderen.

Det er aldrig en sjov oplevelse. Det kan give store vandskader, hvis du ikke er hjemme til at tage dig af det. Er du hjemme, kan det også være til stor gene og et stort oprydningsarbejde.

Hvis du vil undgå alt dette besvær, er det en rigtig god idé at få monteret et højvandslukke til kloak. Det er heldigvis noget, vi kan hjælpe dig med, så du undgår fremtidige gener.

Husk regelmæssig vedligeholdelse af dit højvandslukke

Når du får monteret et højvandslukke, er det vigtigt, at det bliver vedligeholdt regelmæssigt. Dette skyldes, at der skal laves service på det for at sikre, at det stadig fungerer optimalt. Der kan fra tid til anden være behov for at lave justeringer eller reparationer for at sikre dig bedst muligt. Det er derfor, det er vigtigt, at du får efterset det med jævne mellemrum. Hvis du ikke får dit højvandslukke efterset regelmæssigt, kan det have store betydninger. Det kan nemlig betyde, at eventuelle skader ikke bliver opdaget i tide.

Når du benytter os, hjælper vi både med montering af nye højvandslukke og eftersyn af dine nuværende. Vi sørger derfor for, at du altid er sikret bedst muligt mod kloakvand i kælderen.

Det er en fordel at få efterset dit højvandslukke minimum én gang om året. Ønsker du at lave en fast aftale med os om vedligeholdelse, er det noget, vi sagtens kan finde ud af.

Vi rådgiver dig til den optimale løsning

Når det kommer til højvandslukke, er der mange forskellige muligheder. Vi vurderer derfor fra opgave til opgave, hvad der er den mest optimale løsning. Der kan nemlig være flere forskellige faktorer, der peger i forskellige retninger af løsninger. Det kan bl.a. være i forhold til, hvor mange gulvafløb du har i din kælder. Derudover afhænger det af, om du har toilet i kælderen eller ej.

En anden ting, der kan påvirke den optimale løsning, er, hvordan rørsystemet er til huset, og hvad der giver mest mening. Hvis der f.eks. er to gulvafløb i kælderen, kan der være mulighed for at montere et højvandslukke til hvert afløb. Der er også mulighed for at montere et højvandslukke ved kloakrøret, hvor ledningerne fra de to gulvafløb mødes.

Selvom der kan være mange forskellige løsninger, sørger vi for at rådgive dig til den mest optimale løsning.

Hvad koster et højvandslukke?

Da der er mange forskellige løsninger, kan vores priser også variere. Det er derfor meget forskelligt, hvad det koster at få et højvandslukke. Det afhænger både af antallet af afløb og toiletter i kælderen, men også af, hvordan kloaksystemet er sammensat.

Når du vælger os, er du dog sikker på, at vi kan tilbyde dig en rigtig god pris. Vi sørger for en kvalitetsløsning, der sikrer dig mod kloakvand op igennem afløb og toiletter i kælderen. Vi tilbyder også gerne et uforpligtende tilbud på lige netop din løsning. Selvom vores priser varierer fra opgave til opgave, kan vi sagtens give dig en konkret pris.

Få en pris på højvandslukke

Vi står klar til at hjælpe dig med montering og vedligeholdelse af dit højvandslukke. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os på telefon: 26 24 80 22 eller mail: steen@sbhkloak.dk. Du kan også benytte formularen i siden til at indhente et godt tilbud.

https://www.sbhkloak.dk/wp-content/uploads/2021/08/hojvandslukke.jpg

Indhent tilbud på din opgave

Udfyld venligst nedenstående formular for at modtage et gratis og uforpligtende tilbud.

  Vi er autoriseret kloakmester

  Og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde.
  Som medlem af Danske Kloakmestre kan vi også give dig garanti for kvalitetesarbejde.
  Vi er autoriseret kloakmester og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde
  Som medlem af Danske Kloakmestre Kan vi give dig garanti for kvalitetesarbejde.

  Kontakt Kloak Entreprenør Steen B Hansensteen@sbhkloak.dk

  Kontakt Kloak Entreprenør Steen B Hansensteen@sbhkloak.dk

  SBH Entreprenør og Kloakmester
  CVR: 52495954
  Adresse
  Frihedslyst Alle 42
  2650 Hvidovre
  Ring til os
  Telefon: 26 24 80 22
  Kontakt os på mail
  steen@sbhkloak.dk

  Copyright © SBH Entreprenør og Kloakmester – Cookiepolitik