Indhent et godt tilbud på omfangsdræn

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en forundersøgelse eller anlægning af et omfangsdræn.

Vi står til rådighed for en vejledende samtale og et uforpligtende tilbud.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon 26 24 80 22

Omfangsdræn sikrer dig mod skader på fundament og i kælder

Har du opdaget fugtskjolder på dit murværk omkring sokkelen? Er pudset ved at krakelere eller falder af i flager? Kan du se saltudblomstringer i murværket? Så er tiden måske inde til at anskaffe sig et omfangsdræn.

Hos SBH Entreprenør og Kloakmester udfører vi anlægning af omfangsdræn på villaer og parcelhuse. Vi er beliggende i Hvidovre, men har mange kunder i Valby, Brøndby og hele København.

Hvad er et omfangsdræn?

Hvis du vil sikre dit fundament bedst muligt, kan det være en fordel med et omfangsdræn. Men hvad er et omfangsdræn egentlig? Et omfangsdræn er et system af nedgravede rør. Det er dog ikke almindelige rør, som du kender dem. De kan sammenlignes med tagrender, der sørger for at opsamle alt vandet, der er omkring huset.

Disse rør sørger for at lede vandet væk fra dit hus. På den måde påvirker det ikke husets fundament. Vandet bliver ført væk fra huset og ned i en brønd. Herfra kan det komme videre til et afløbssystem. Det er den bedst mulige måde at sikre dit hus og fundament mod vand- og fugtskader.

Stor erfaring med omfangsdræn

Det danske vejr kan være hårdt ved villa- og parcelhusejere. Regn, sne og slud kan føre til alvorlige skader på husets fundament og kælderetage. En måde at sikre sig mod disse skader er anlægning af et omfangsdræn omkring husets sokkel.

Vi har i mange år arbejdet med omfangsdræn og har derved oparbejdet stor erfaring og ekspertise inden for området. Det er din garanti for kvalitetsbevidst og kompetent arbejde og en holdbar løsning.

Undgå fugt i kælderen med omfangsdræn

Har du problemer med en fugtig kælder, kan det typisk være, fordi vandet har svært ved at komme væk fra din bolig. Det kan derfor være en rigtig god idé at få lavet et omfangsdræn i den situation. Du vil opleve en stor forskel på fugtniveauet i din kælder, når du lader os stå for omfangsdrænet omkring dit hus.

Det er aldrig godt at få fugt i kælderen. Vi kan dog hjælpe dig med at minimere fugten. På den måde kan du få mest mulig glæde af din kælder. Derudover sikrer du, at dit fundament har en længere holdbarhed.

Få professionelle til at sikre dit fundament bedst muligt

Det er vigtigt, at du får udført omfangsdræn af professionelle. Det sikrer dig nemlig, at arbejdet bliver udført korrekt, således du rent faktisk får ledt vandet korrekt væk.

Vi står klar til at hjælpe dig med en professionel løsning på din udfordring. Vi sørger for en tilpasset løsning, der netop passer til dit hus. Det betyder, at vi tager højde for, hvilke forhold der er omkring dit hus, så vi kan lave det bedst mulige omfangsdræn.

Det betyder, at vi bl.a. kigger på, hvilken dybde der er mest optimal for omfangsdrænet omkring din bolig. Derudover vurderer vi, hvilken afstand mellem omfangsdrænet og huset der er den bedste løsning i det givne tilfælde. Vi sørger derfor for en specialtilpasset løsning, der sikrer dig det bedst mulige resultat.

Vi udfører en forundersøgelse

Anlægning af et omfangsdræn er et stort arbejde og skal derfor ikke påbegyndes, uden du har fået foretaget en forundersøgelse af en professionel, for at se om det er den rette løsning på jeres problemer.

Her stiller vi vores faglige ekspertise til rådighed og tilbyder en kompetent og professionel rådgivning om de forskellige muligheder. Vi sørger også for, at omfangsdrænet lever op til de nyeste krav og bliver godkendt af kommunen.

Hvad koster et omfangsdræn?

Prisen for et omfangsdræn vil være meget forskelligt. Der kan nemlig være flere forskellige faktorer, der påvirker prisen i forskellige retninger. Det kan f.eks. være de omgivelser, som dit hus er placeret i, der gør det mere vanskeligt at lave et omfangsdræn. Vi tager dog gerne en udfordring op.

Det kan selvfølgelig også være størrelsen på huset, der kan påvirke prisen. Jo større et hus du har, jo større et system af omfangsdræn har du typisk brug for. Det kan derfor påvirke omfanget af opgaven.

Når du benytter os, kan du være sikker på, at du får en god pris, hvor kvaliteten også er i orden. Vi har konkurrencedygtige priser, der sikrer dig en rigtig god handel og ikke mindst et godt og holdbart resultat.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, står vi selvfølgelig klar til at tilbyde det. Du er velkommen til at kontakte os, hvor vi kan få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig, og hvad det vil koste.

Få et tilbud på anlægning af omfangsdræn, eller få vejledning

Du er velkommen til at kontakte os på telefon: 26 24 80 22, hvis du har brug for en forundersøgelse eller anlægning af et omfangsdræn. Du kan også skrive til mail: steen@sbhkloak.dk eller benytte nedenstående kontaktformular. Vi står til rådighed for en vejledende samtale og et uforpligtende tilbud.

Vi er autoriseret kloakmester

​- Og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde​

Som medlem af Danske Kloakmestre

​- Kan vi give dig garanti for kvalitetesarbejde​​

Kloak Entreprenør Steen B Hansen

​CVR: 52495954

Ring til os

Telefon: 26 24 80 22

Kontakt os på mail

E-mail: steen@sbhkloak.dk