Indhent et gratis tilbud

​Skal vi kontakte dig med et gratis uforpligtende tilbud, så udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op hurtigst muligt.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Telefon 26 24 80 22

Støbning af fundament til alle typer bygninger

Hos SBH Entreprenør og Kloakmester udfører vi støbning af fundament og grundstøbning til alle former for bygninger i Hvidovre, Brøndby strand, Valby og hele København.

​Vi leverer en grundig rådgivning, før arbejdet påbegyndes og garanterer, at kvalitet er et kendetegn ved det arbejde, vi udfører.​

Fundamentet skal bære vægten af husets bærende og stabiliserende vægge og tagkonstruktionen, så huset ikke sætter sig. Samtidig skal fundamentet forhindre fugt fra den underliggende jord i at trænge op i huset. Derfor er det afgørende, at arbejdet med støbning af fundament udføres professionelt.​

Lad os stå for grundstøbningen

Vi er den kompetente entreprenørvirksomhed, der kan skabe et sikkert og solidt fundament til jeres hus.

​Har jeres hus fået sætningsrevner som følge af et ustabilt fundament, eller er der fare for, at det sætter sig, tilbyder vi at grave ud og støbe et nyt fundament under det gamle. Det er et arbejde, der kræver den høje fagkundskab, som vi står for.

Indhent et gratis tilbud på støbning af fundament​

Har I nogle spørgsmål, eller ønsker I et uforpligtende tilbud på grundstøbning, kan vi kontaktes på telefon 26 24 80 22, e-mail steen@sbhkloak.dk eller via kontaktformularen. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. 

Vi er autoriseret kloakmester

​- Og dermed autoriseret til at udføre kloakarbejde​

Som medlem af Danske Kloakmestre

​- Kan vi give dig garanti for kvalitetesarbejde​​

Kloak Entreprenør Steen B Hansen

​CVR: 52495954

Ring til os

Telefon: 26 24 80 22

Kontakt os på mail

E-mail: steen@sbhkloak.dk